Jo, jo, den er god nok. Det er lidt frækt at servere pasta til mørbradbøffer. Og en sennepssauce til, ja, det er da også lidt frækt Smiley.

Personer

Minutter

For normalt får man jo brun sauce, bløde løg og hvide kartofler til mørbradbøffer, men denne variant smager altså skønt.

Ingredienser

  • 2 svinemørbrader – ca. 600 g
  • 15 g stegemargarine
  • 1½ dl vand
  • 1½ dl skyr
  • 2 tsk. hvedemel
  • 2 spsk. finthakkede skalotteløg
  • 2 spsk. grovkornet sennep
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 500 g frisk båndpasta
  • 300 g broccoli
  • 300 g gulerødder

Sådan tilberedes tynde mørbradbøffer i sennepssauce med frækt tilbehør

  1. Hak skalotteløg fint.
  2. Puds mørbradene for sener og hinder.
  3. Skær dem i ca. 1 cm tykke skiver, og tryk dem lidt flade med hånden eller kniven.
  4. Skyl broccolien, og skær den i buketter – skær stokken i tynde skiver.
  5. Skræl gulerødderne, og “høvl” dem derefter med kartoffelskrælleren. Frækt ikke?! Smiley, der blinker
  6. Kog broccolien i ca. 5 minutter uden låg, tilsæt gulerodsstrimlerne, og kog et par minutter mere uden låg.
  7. Hæld vandet fra.
  8. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  9. Brun margarinen i en pande, og steg de tynde mørbradbøffer heri ca. 1 minut på hver side.
  10. Tag dine mørbradbøffer af panden, drys med salt og peber, og hold dem varme.
  11. Kog panden af med vandet.
  12. Rør skyr og mel sammen til en jævning, og tilsæt den under omrøring.
  13. Kom skalotteløg og sennep i saucen, og kog den godt igennem i ca. 2 minutter.
  14. Smag til med salt og peber.
  15. Servér de færdige mørbradbøffer med saucen og grøntsagerne og pastaen.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1805/430
  • Energifordeling:
    Protein: 41 %
    Fedt: 15 %
    Kulhydrat: 44 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    344/82
    Protein: 8 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 8 g

Andre opskrifter med skyr

Kold sommersuppe

Kold sommersuppe

Vafler med honningmarineret kyllingebryst

Vafler med honningmarineret kyllingebryst

Chili con carne

Chili con carne

Persillestegt rødspættefilet med remouladerelish

Persillestegt rødspættefilet med remouladerelish

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Tynde mørbradbøffer i sennepssauce med frækt tilbehør
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)