Normalt bruger vi pastaskruer eller -penne til disse skinkeschnitzler, men nu havde vi lige en rest tortelinni, og vi hader, når madvarer går til spilde. Og resultatet blev lige så godt.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
Fryseegnet: Nej - Pr. person:
KJ/Kcal: 2175/518 - Energifordeling:
Protein: 24 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 54 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 693/165
Protein: 10 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 22 g
Ingredienser:
- 300 g skinkeschnitzel
- 2 løg
- 15 g stegemargarine
- 3 dl vand
- 1 tsk. majsstivelse
- 1 spsk.
grovkornet sennep - 50 g friskost naturel, maks. 12 %
- 1 bdt. purløg
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 500 g tortelinni
Sådan tilberedes skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce:
- Skær kødet i tynde strimler.
- Hak løgene.
- Svits kødet i margarinen.
- Hak løgene, og svits dem med, når kødet har fået lidt farve.
- Tilsæt vand, krydr med salt og peber, og lad det simre i 20 minutter.
- Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- Jævn saucen med majsstivelsen udrørt i lidt vand.
- Tilsæt sennep, friskost og klippet purløg.
- Varm igennem.
- Servér med pastaen.
Sådan! skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce. Nemt og enkelt. Velbekomme!
Dommen: