Lidt andet til madpakken eller madkurven? Prøv denne sandwich med æggesalat. Til et mellemmåltid eller til frokost. Kan sagtens laves aftenen før uden at blive kedelig.
- Kategori: Frokost
- Antal: 8 stk.
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 590/141 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 43 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 620/148
Protein: 10 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 16 g
Ingredienser:
- 4 æg
- 1 bakke karse
- 1 bundt purløg
- 200 g hytteost
- ¼ tsk. peber
- ¼ tsk. salt
- 1 knsp. chilipulver
- 4 skiver sandwichrugbrød
- 4 skiver sandwichbrød
- Ca. 1 dl salat – f.eks. romaine
Sådan tilberedes sandwich med æggesalat
- Sæt en kasserolle eller lille gryde med vand over at koge.
- Læg æggene i, når vandet koger, og kog dem i 10 minutter, og lad dem afkøle.
- Pil æggene, og hak dem.
- Klip purløg og karse fint.
- Smag hytteosten til med salt, peber og chilipulver.
- Bland purløg og karse i hytteosten.
- Vend æggene i.
- Skyl salaten og riv den i mindre stykker.
- Fordel æggesalat på de fire skiver sandwichrugbrød.
- Pynt med salaten, og læg til sidst en skive sandwichbrød oven på og skær hver sandwich i trekanter.
- Pak evt. hver trekant i husholdningsfilm.
Dommen: