Rødfisk med ærter og perleløg er en meget nem ret at tilberede. Det der tager længst tid, er at koge kartoflerne, og de passer jo stort set sig selv.
Personer
Minutter
Hvis du synes, kan du stege fisken i ovnen ved 180° C i ca. 10 minutter, men vil du have sprødt skind, så steg den på panden. Det er (måske) også lidt voldsomt at tænde ovnen for så lidt?
Ingredienser
- 600 g rødfiskefilet med skind
- 2 spsk. olivenolie
- 200 g ærter (evt. frosne)
- 300 g perleløg (evt. frosne)
- 1 icebergsalat
- 1 dl rucolasalat
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 800 g kartofler
Sådan tilberedes rødfisk med ærter og perleløg
- Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Skyl iceberg- og rucolasalaten, og skær den i fine strimler.
- Varm 1 spsk. olie op på en pande, og rist perleløgene i 5 minutter.
- Tilsæt ærter, og rist med i 2 minutter.
- Vend til sidst salaten sammen med løg og ærter, til den falder en lille smule sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Rids skindet på fisken, og krydr med salt og peber.
- Steg fisken på skindsiden i resten af olien i 5-6 minutter, til kødet er mælkehvidt. Vend evt., og steg ½ minut på kødsiden.
- Servér rødfisken med grøntsager og kartofler.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1745/415 - Energifordeling:
Protein: 36 %
Fedt: 20 %
Kulhydrat: 44 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 348/83
Protein: 8 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Rødfisk med ærter og perleløg
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on