Pølsehorn er perfekte til et mellemmåltid eller til madpakken. De kan nydes såvel kolde som varme eller lune. Tag dem ud af fryseren om morgenen, og læg dem i madpakken, og de er tøet til frokost. Eller hvis der er adgang til mikrobølgeovn, så lige en tur derind i et lille minuts tid til to, så er den spiseklar.
Stk.
Minutter
Ingredienser
- 1.200 g mel
- 2 pk. gær
- 8 dl lunkent vand
- 2 tsk. salt
- 24 kylllingepølser
- Ketchup
Sådan tilberedes pølsehorn
- Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt salt og mel.
- Ælt dejen godt, og lad den hæve tildækket i ca. 30 minutter.
- Tænd ovnen på 180° C.
- Del dejen i 24 stykker, og rul hver del ud, så den er lidt længere end pølsens længde.
- Læg derefter en pølse på og en stribe ketchup.
- Buk dejen ind om hver pølseende.
- Rul dejen sammen om pølse og ketchup.
- Pensl med vand, og bag i 20-25 minutter.
- Lad de varme pølsehorn køle af, og del dem på midten.
Som afveksling for pølsehorn kan du lave madpakke-brød.
- Kategori: Mellemmåltid
- Antal: 48 stk.
- Tilberedning: 1 time inkl. hævtid
- Fryseegnet: Ja
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 538/128 - Energifordeling:
Protein: 22 %
Fedt: 16 %
Kulhydrat: 62 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 779/185
Protein: 10 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 29 g
Informationer
Opskriftens navn
Pølsehorn
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Altid en klassiker til enhver børnefødselsdag. Husker dem fra mine egne og skal lave dem til min søns børnefødselsdag.