Pølsehorn er perfekte til et mellemmåltid eller til madpakken. De kan nydes såvel kolde som varme eller lune. Tag dem ud af fryseren om morgenen, og læg dem i madpakken, og de er tøet til frokost. Eller hvis der er adgang til mikrobølgeovn, så lige en tur derind i et lille minuts tid til to, så er den spiseklar.

Stk.

Minutter

Ingredienser

  • 1.200 g mel
  • 2 pk. gær
  • 8 dl lunkent vand
  • 2 tsk. salt
  • 24 kylllingepølser
  • Ketchup

Sådan tilberedes pølsehorn

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt salt og mel.
  2. Ælt dejen godt, og lad den hæve tildækket i ca. 30 minutter.
  3. Tænd ovnen på 180° C.
  4. Del dejen i 24 stykker, og rul hver del ud, så den er lidt længere end pølsens længde.
  5. Læg derefter en pølse på og en stribe ketchup.
  6. Buk dejen ind om hver pølseende.
  7. Rul dejen sammen om pølse og ketchup.
  8. Pensl med vand, og bag i 20-25 minutter.
  9. Lad de varme pølsehorn køle af, og del dem på midten.

Som afveksling for pølsehorn kan du lave madpakke-brød.

  • Kategori: Mellemmåltid
  • Antal: 48 stk.
  • Tilberedning: 1 time inkl. hævtid
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. stk.:
    KJ/Kcal:
    538/128
  • Energifordeling:
    Protein: 22 %
    Fedt: 16 %
    Kulhydrat: 62 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    779/185
    Protein: 10 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 29 g

Andre opskrifter med kyllingepølser

Pølsepande

Pølsepande

Svensk pølseret

Svensk pølseret

Pølser med smashed potatoes med skræl

Pølser med smashed potatoes med skræl

Pølserisotto

Pølserisotto

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pølsehorn
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)