En pikant fiskeret, hvor ostesovsen sætter prikken over i’et. Anden slags fiskefilet end ising kan også anvendes – torsk, sej osv. – det skal bare være tynde skiver (filet), så fisken kan rulles.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 600 g japansk ising-filet
  • 1 pakke light ost med hvidløg og urter, 200 g (f.eks. Cheasy)
  • 1-1½ spsk. dijonsennep
  • 1½ dl tør hvidvin
  • En håndfuld persille

Tilbehør

  • 800 g kartofler
  • 400 g grønne bønner
  • 4 gulerødder

Sådan tilberedes pikant fiskeret

  1. Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre.
  2. Tænd ovnen på 200° C.
  3. Hak persillen.
  4. Bland ost med sennep og persille.
  5. Brug halvdelen af massen til at smøre på indersiden af fiskene.
  6. Rul dem sammen, og læg i dem et ildfast fad.
  7. Rør resten af ostemassen med hvidvin.
  8. Hæld det over fisken.
  9. Sæt fadet i ovnen i ca. ½ time.
  10. Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker.
  11. Kog gulerødder og bønner i letsaltet vand, til de er møre.
  12. Servér.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1735/413
  • Energifordeling:
    Protein: 39 %
    Fedt: 10 %
    Kulhydrat: 51 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    305/73
    Protein: 7 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 9 g

Andre opskrifter med ost

Rösti med fetasalat

Rösti med fetasalat

Karbonader med krydderost

Karbonader med krydderost

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Toscanalaks med rygeostsalat

Toscanalaks med rygeostsalat

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pikant fiskeret
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)