Personer
Minutter
Ingredienser
- 300 g fuldkornspenne
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 2 porrer
- 2 røde peberfrugter – eller 1-1½, hvis de er meget store (ca. 230 g i alt, renset vægt)
- 2 fed hvidløg
- 100 g kalkunbacon
- 2 tsk. tørret timian
- 2½ spsk. flødeost naturel, light
- 2-3 spsk. friskpresset citronsaft
- 1 knsp. sukker
- Salt
Sådan tilberedes pastapenne med grøntsager og flødeost
- Kog pastapennene efter anvisningen på posen.
- Pil, og hak løget.
- Skær porrerne i ringe.
- Skær peberfrugterne i tern.
- Riv hvidløgsfeddene.
- Skær baconen i strimler.
- Rist baconstrimlerne i olien.
- Tilsæt løg, porrer, hvildøg og timian, og rist indtil porrerne er klare i farven.
- Tilsæt peberfrugterne, og rist videre i et par minutter.
- Tilsæt osten, og lad den smelte ved svag varme.
- Smag til med salt, citronsaft og sukker.
- Vend pastaen i.
- Nu er pastapenne med grøntsager og flødeost parat til at blive serveret.
- Pynt evt. med lidt frisk timian.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1687/402 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 620/148
Protein: 7 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 22 g