Mild og cremet sauce, lækker smag, nem at tilberede. Eneste gene er, at det bliver hurtigt koldt pga. den kolde – men lækre – sauce. Men alt i alt er pasta med tunsauce en velsmagende ret.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 ds. tun i vand
  • 200 g friskost pikant light
  • 1½ dl græsk yoghurt, maks. 2 %
  • 1 løg
  • 3 spsk. kapers
  • 2 tsk. sød sennep
  • 500 g frisk pasta
  • 100 g ost
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes pasta med tunsauce

  1. Hæld tunen til afdrypning i en sigte.
  2. Pil løget, og hak det fint.
  3. Hak kapers fint.
  4. Rør pikantosten blød med yoghurt.
  5. Tilsæt løg, kapers, sennep og lidt peber.
  6. Vend tunen i, og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
  7. Kog pastaen som angivet på emballagen.
  8. Riv osten.
  9. Rør forsigtigt i tunsaucen, og smag den til med peber.
  10. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.
  11. Servér straks med tunsauce og revet ost til.
  12. Hak evt. lidt flere kapers til også.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1790/426
  • Energifordeling:
    Protein: 39 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 39 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    506/120
    Protein: 12 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 12 g

Andre opskrifter med tun

Tun- og dildpizza

Tun- og dildpizza

Salat nicoise med tun, kogte rødbeder og linser

Salat nicoise med tun, kogte rødbeder og linser

Tunbøffer med hollandaise

Tunbøffer med hollandaise

Pasta i tomatiseret tun

Pasta i tomatiseret tun

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pasta med tunsauce
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)