Mild og cremet sauce, lækker smag, nem at tilberede. Eneste gene er, at det bliver hurtigt koldt pga. den kolde – men lækre – sauce. Men alt i alt er pasta med tunsauce en velsmagende ret.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 ds. tun i vand
- 200 g friskost pikant light
- 1½ dl græsk yoghurt, maks. 2 %
- 1 løg
- 3 spsk. kapers
- 2 tsk. sød sennep
- 500 g frisk pasta
- 100 g ost
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes pasta med tunsauce
- Hæld tunen til afdrypning i en sigte.
- Pil løget, og hak det fint.
- Hak kapers fint.
- Rør pikantosten blød med yoghurt.
- Tilsæt løg, kapers, sennep og lidt peber.
- Vend tunen i, og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
- Kog pastaen som angivet på emballagen.
- Riv osten.
- Rør forsigtigt i tunsaucen, og smag den til med peber.
- Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.
- Servér straks med tunsauce og revet ost til.
- Hak evt. lidt flere kapers til også.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1790/426 - Energifordeling:
Protein: 39 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 39 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 506/120
Protein: 12 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Pasta med tunsauce
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on