Pasta i pikant sovs er hurtig mad. Og endnu hurtigere hvis man vælger frisk pasta, der jo ikke skal koge så længe. Endvidere er det en ret, man kan servere for vegetarer, hvis man vel at mærke ikke vælge en tortellini med kød i. Fedtenergiprocenten er udregnet efter frisk pasta.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 500 g valgfri pasta
  • 1 bæger fedtfattig flødeost med løg og krydderurter
  • 2 dl minimælk
  • 1 løg
  • 4 spsk. basilikum
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 spsk. mager, revet ost

Sådan tilberedes pasta i pikant sovs

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Pil og hak løget fint.
  3. Svits løget i olien.
  4. Tilsæt mælk og flødeost, og lad osten smelte i sovsen.
  5. Smag sovsen til med salt og peber, og hæld den over pastaen.
  6. Hak basilikum, og pynt retten med det.
  7. Servér med revet ost.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1956/466
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt: 19 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    747/178
    Protein: 9 g
    Fedt: 4 g
    Kulhydrat: 26 g

Andre opskrifter med frisk pasta

Kylling og pasta med gorgonzolasauce

Kylling og pasta med gorgonzolasauce

Pasta med Mornaysauce

Pasta med Mornaysauce

Pasta i champignonsauce

Pasta i champignonsauce

Pasta i jordskokcreme

Pasta i jordskokcreme

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pasta i pikant sovs
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)