Pasta i pikant sovs er hurtig mad. Og endnu hurtigere hvis man vælger frisk pasta, der jo ikke skal koge så længe. Endvidere er det en ret, man kan servere for vegetarer, hvis man vel at mærke ikke vælge en tortellini med kød i. Fedtenergiprocenten er udregnet efter frisk pasta.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g valgfri pasta
- 1 bæger fedtfattig flødeost med løg og krydderurter
- 2 dl minimælk
- 1 løg
- 4 spsk. basilikum
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 spsk. mager, revet ost
Sådan tilberedes pasta i pikant sovs
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Pil og hak løget fint.
- Svits løget i olien.
- Tilsæt mælk og flødeost, og lad osten smelte i sovsen.
- Smag sovsen til med salt og peber, og hæld den over pastaen.
- Hak basilikum, og pynt retten med det.
- Servér med revet ost.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 15 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1956/466 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 747/178
Protein: 9 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 26 g
Informationer
Opskriftens navn
Pasta i pikant sovs
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on