Til denne hverdagskødsovs skal du bruge få og billige elementer, og der er ikke det store arbejde med den. Det gør den til en nem og hurtig kødsovs.
Personer
Minutter
Der kan sagtens anvendes flæskefars i stedet for oksefars.
Ingredienser
- 500 g mager oksefars
- 2 løg
- ½ rød chilipeber
- 2 tsk. karry
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 400 g pasta
Sådan tilberedes pasta med hverdagskødsovs
- Svits farsen i en gryde, til det skiller og har skiftet farve.
- Pil og hak løg.
- Pil og pres hvidløg.
- Svits løg og hvidløg sammen med kødet, til løgene er klare.
- Skræl og riv gulerødderne.
- Tilsæt karry, hakket chili uden kerner, gulerødder og tomater til retten, og lad det hele simre for svag varme i ca. 20 minutters tid.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Smag kødsovsen til med salt og peber.
Eventuelle rester af kødsovsen kan bruges i pirogger, pandekager, tacoskaller eller sågar på pizzaen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal:2399/571 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 61 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 450/107
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 16 g
Informationer
Opskriftens navn
Pasta med hverdagskødsovs
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on