Til denne hverdagskødsovs skal du bruge få og billige elementer, og der er ikke det store arbejde med den. Det gør den til en nem og hurtig kødsovs. 

Personer

Minutter

Der kan sagtens anvendes flæskefars i stedet for oksefars.

Ingredienser

  • 500 g mager oksefars
  • 2 løg
  • ½ rød chilipeber
  • 2 tsk. karry
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  •  400 g pasta

Sådan tilberedes pasta med hverdagskødsovs

  1. Svits farsen i en gryde, til det skiller og har skiftet farve.
  2. Pil og hak løg.
  3. Pil og pres hvidløg.
  4. Svits løg og hvidløg sammen med kødet, til løgene er klare.
  5. Skræl og riv gulerødderne.
  6. Tilsæt karry, hakket chili uden kerner, gulerødder og tomater til retten, og lad det hele simre for svag varme i ca. 20 minutters tid.
  7. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  8. Smag kødsovsen til med salt og peber.

Eventuelle rester af kødsovsen kan bruges i pirogger, pandekager, tacoskaller eller sågar på pizzaen.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2399/571
  • Energifordeling:
    Protein: 27 %
    Fedt: 12 %
    Kulhydrat: 61 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    450/107
    Protein: 7 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter på kødsovs

Kartoffelkødsovs

Kartoffelkødsovs

Vegansk kødsovs

Vegansk kødsovs

Spaghetti og kødsovs med kaffe

Spaghetti og kødsovs med kaffe

Kødsovs med majs og champignoner

Kødsovs med majs og champignoner

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pasta med hverdagskødsovs
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)