En ganske almindelig, hverdagsagtig gang spaghetti i kødsovs. Smager dejligt og er hurtigt og nemt at tilberede efter en travl dag på arbejdet, hvor man evt. også er kommet lidt sent hjem. Det er sådan set kun champignonerne, der skal gøres lidt ved.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2903/691
  • Energifordeling:
    Protein: 27 %
    Fedt:
     10 %
    Kulhydrat: 63 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 461/110
    Protein: 7 g
    Fedt:
     1 g
    Kulhydrat: 17 g

Ingredienser:

  • 500 g mager oksefars
  • 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • 250 g champignoner
  • ½ dåse majs
  • 1 fed hvidløg eller 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. tørret merian
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 500 g spaghetti

Sådan tilberedes Kødsovs med majs og champignoner:

  1. Kog spaghettien efter anvisningen på posen.
  2. Svits kødet uden fedtstof, til det har taget farve.
  3. Tilsæt krydderier og tomater, og lad det simre, til kødet er mørt.
  4. Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
  5. Tilsæt champignoner og majs de sidste 5 minutter, inden retten er færdig
  6. Smag til med salt og peber.
Velbekomme!

Dommen:

Elisabeth: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!