Pasta i tomatiseret tun er en vanvittig hurtigt lavet ret, og den smager dejligt – synes de fleste af os. Vi laver den tit, hvis vi kommer sent hjem, eller hvis en eller flere af os skal noget om aftenen. Den kan naturligvis også laves med tørret pasta, men frisk pasta er som bekendt hurtigere at koge, og så smager det bedre.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 300 g frisk pasta
  • 2 dåser flåede, hakkede tomater
  • 2 dåser tun i vand
  • 2 løg
  • 1 tsk. olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 tsk. chilipulver
  • 2 tsk. oregano
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 spsk. mager, revet ost

Sådan tilberedes pasta i tomatiseret tun

  1. Hak løg og hvidløg.
  2. Svits dem kort i olien.
  3. Lad tunen dryppe af i en sigte.
  4. Hæld tomaterne over løgene, og rør rundt.
  5. Tilsæt tun, chilipulver og oregano.
  6. Varm igennem.
  7. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  8. Form pasta som en ”fuglerede” på en tallerken, drys med revet ost.
  9. Hæld tomatiseret tun i ”reden”.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1597/380
  • Energifordeling:
    Protein: 35 %
    Fedt: 13 %
    Kulhydrat: 52 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    408/97
    Protein: 8 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 12 g

Andre opskrifter med tomater

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Chicken tikka masala

Chicken tikka masala

Kuller med tomater og dild i fløde

Kuller med tomater og dild i fløde

Hot tomatsuppe

Hot tomatsuppe

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pasta i tomatiseret tun
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)