Far har igen lavet madplanen – alt i ét fad. Ganske almindelige hverdagskoteletter. Nemt at lave – og heller ikke specielt dyrt.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2267/540
  • Energifordeling:
    Protein: 23 %
    Fedt:
     21 %
    Kulhydrat: 56 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 453/108
    Protein: 6 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 15 g

Ingredienser:

  • 4 koteletter
  • 400 g champignoner
  • 2 løg
  • 2 ds. flåede, hakkede tomater
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 dl ris

Sådan tilberedes ovnkoteletter med champignoner, løg og tomat:

  1. Tænd ovnen på 180° C.
  2. Brun koteletterne på begge sider uden tilsætning af olie, og krydr med salt og peber.
  3. Pil løgene, og skær dem i ringe.
  4. Skyl og rens champignonerne, og skær dem i skiver.
  5. Læg koteletterne i et ildfast fad.
  6. Læg champignoner, løg og tomat over, og krydr med salt og peber.
  7. Sæt det i ovnen i ca. 30 minutter.
  8. Kog risene efter anvisningen på posen.

Dommen:

Natascha: 3 ud af 5 point Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 3 ud af 5 point Tjah, det kan vel godt spises
Beate: 3 ud af 5 point Tjah, det kan vel godt spises

Samlet:

3 ud af 5 point
Tjah, det kan vel godt spises

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!