Far har igen lavet madplanen – alt i ét fad. Ganske almindelige hverdagskoteletter. Nemt at lave – og heller ikke specielt dyrt.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2267/540 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 56 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 453/108
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 15 g
Ingredienser:
- 4 koteletter
- 400 g champignoner
- 2 løg
- 2 ds. flåede, hakkede tomater
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 dl ris
Sådan tilberedes ovnkoteletter med champignoner, løg og tomat:
- Tænd ovnen på 180° C.
- Brun koteletterne på begge sider uden tilsætning af olie, og krydr med salt og peber.
- Pil løgene, og skær dem i ringe.
- Skyl og rens champignonerne, og skær dem i skiver.
- Læg koteletterne i et ildfast fad.
- Læg champignoner, løg og tomat over, og krydr med salt og peber.
- Sæt det i ovnen i ca. 30 minutter.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
Dommen: