Nem og hurtig gang nakkekoteletter med karry og ananas, som smager dejligt i hinandens selskab. Indiske blandingskrydderier kan købes i f.eks. Brugsen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
Fryseegnet: Nej - Pr. person:
KJ/Kcal: 2267/540 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 653/155
Protein: 7 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 23 g
Ingredienser:
- 1 ds. ananas
- 4 nakkekoteletter
- 200 g champignoner
- 2 tsk. karry
- 2 tsk. indisk krydderi
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 dl ris
Sådan tilberedes nakkekoteletter a la Mumbai:
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Drys koteletterne med indisk krydderi, salt og peber.
- Brun dem i en dyb pande.
- Skær ananas i tern, og hæld over sammen med næsten al saften.
- Rør karryen ud i den sidste ananassaft, og tilsæt det.
- Skær champignonerne i skiver, og svits dem på en tør pande.
- Tilsæt de svitsede champignoner til koteletterne.
- Lad det hele simre, til koteletterne er gennemstegt.
Dommen:
Huske at alle krydderien skal i retten i starten
Jamen, det gør de jo også 😉 Vi skal jo ikke have nogen dårlige maver. Men hvad vi gør hjemme, må vi jo selv om.
Spar nu ikke på karryen det skal kunne smages og ikke bare være gul sovs, der mangler kokosmel rosiner og hot mango chutney UHM , i rå mænger