Labskovs med rodfrugter er ikke en hurtigt lavet ret, men det er nemt. For når først alle grøntsager er skåret i tern og sat i gang, passer retten stort set sig selv.
Personer
Minutter
Servér labskovs med rodfrugter med risboller til – eller andet godt brød.
Ingredienser
- 600 g magert skinkekød i tern
- 1200 g kartofler
- 4 gulerødder
- ¼ selleri
- 2 pastinakker
- 1 bouillonterning
- 1 spsk. garam masala
- Ca. 1 liter vand
- Salt
- Peber
TILBEHØR:
Sådan tilberedes labskovs med rodfrugter:
- Skræl grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker.
- Skær evt. synligt fedt af kødet.
- Kom det hele i en gryde med vand, krydderier og bouillonterning.
- Kog i ca. 2 timer, til kartoflerne har jævnet retten lidt.
- Spæd evt. med lidt vand under vejs.
- Servér retten med en risbolle til.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 2 timer og 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2343/558 - Energifordeling:
Protein: 16 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 63 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 351/84
Protein: 3 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 13 g
Informationer
Opskriftens navn
Labskovs med rodfrugter
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on