Labskovs med rodfrugter er ikke en hurtigt lavet ret, men det er nemt. For når først alle grøntsager er skåret i tern og sat i gang, passer retten stort set sig selv.

Personer

Minutter

Servér labskovs med rodfrugter med risboller til – eller andet godt brød.

Ingredienser

  • 600 g magert skinkekød i tern
  • 1200 g kartofler
  • 4 gulerødder
  • ¼ selleri
  • 2 pastinakker
  • 1 bouillonterning
  • 1 spsk. garam masala
  • Ca. 1 liter vand
  • Salt
  • Peber

TILBEHØR:

Sådan tilberedes labskovs med rodfrugter:

  1. Skræl grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker.
  2. Skær evt. synligt fedt af kødet.
  3. Kom det hele i en gryde med vand, krydderier og bouillonterning.
  4. Kog i ca. 2 timer, til kartoflerne har jævnet retten lidt.
  5. Spæd evt. med lidt vand under vejs.
  6. Servér retten med en risbolle til.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 2 timer og 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2343/558
  • Energifordeling:
    Protein: 16 %
    Fedt: 21 %
    Kulhydrat: 63 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    351/84
    Protein: 3 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med rodfrugter

Farsfad med rodfrugter

Farsfad med rodfrugter

Stjerneskud med piccalillirodfrugter

Stjerneskud med piccalillirodfrugter

Engelsk bør med bagte rodfrugter.

Engelsk bør med bagte rodfrugter.

Pikant ribbenssteg med honningbagte rodfrugter

Pikant ribbenssteg med honningbagte rodfrugter

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Labskovs med rodfrugter
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)