Wokmad er en herlig ting. Alt i samme “gryde” – næsten – sparer opvask, og så smager det jo bare helt fantastisk. Det var fint vejr, så denne kylling i wok med perlebyg blev lavet på grillen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- 1 spsk. karry
- 1 ps. wokblanding (500 g)
- 4 spsk. soyasauce
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. sirup
- 1 tsk. balsamicoeddike
- ½ dl vand
- 2 dl perlebyg
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 miniflutes
Sådan tilberedes kylling i wok med perlebyg
- Kog perlebyggen i 20 minutter i rigeligt, kogende vand. Lad dem herefter hvile i 10 minutter.
- Svits karryen i wokken.
- Kom soyasauce, olie og vand i wokken, og lad det koge lidt ned.
- Skær kyllingen i tern, og kom det i wokken, og brun det.
- Tilsæt sirup, og lad det hele stege i ca. 5 minutter.
- Hæld vandet fra perlebyggen, og hæld perlebyggen i wokken, og lad den stege med i yderligere 5 minutter.
- Tilsæt wokblandingen, og steg til det er varmet helt igennem.
- Smag til med salt og peber.
- Server med lune flutes.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2043/486 - Energifordeling:
Protein: 28 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 54 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 577/137
Protein: 10 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 18 g
Informationer
Opskriftens navn
Kylling i wok med perlebyg
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on