Det er nok ikke første gang, du laver kylling i karry. Der findes nemlig et utal af måder at gøre det på. Denne er nem, og så smager den altså intet ringere end helt fantastisk.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 spsk. olivenolie – 1 kan gøre det, så sparer du lidt fedt
  • 1 løg
  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • ¼ tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • ¼ tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. tomatpuré
  • ¼ tsk. garam masala
  • 2 spsk. fløde, 4 %
  • Salt

Tilbehør

  • 2½ dl jasminris
  • Evt. lidt frisk koriander

Sådan tilberedes kylling i karry

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Skær løget i små tern.
  3. Hak hvidløgene fint.
  4. Hak chilien.
  5. Skær kødet i tern.
  6. Varm olien op i en lille wok – eller i en sauterpande – og steg løgene i 1 minut.
  7. Tilsæt kylling, og steg i 5 til 6 minutter.
  8. Tilsæt hvidløg og chili , rør rundt, og steg indtil alt er gyldenbrunt – ca. 2 til 3 minutter.
  9. Tilsæt salt, gurkemeje, spidskommen, koriander, mens du rører rundt.
  10. Tilsæt tomatpuré, garam masala.
  11. Rør fløde i.
  12. Når kyllingen er mør, er maden færdig.
  13. Smag til.
  14. Servér med ris og frisk koriander.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2622/624
  • Energifordeling:
    Protein: 19 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 51 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    447/107
    Protein: 5 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med karry

Kylling og ærter i karry

Kylling og ærter i karry

Boller i karry

Boller i karry

Karryristet ising med tranebærdressing

Karryristet ising med tranebærdressing

Skipperragout

Skipperragout

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Kylling i karry
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)