Koteletter med råkostsalat er en retro spise. Men retten er lavet lidt anderledes end i “gamle dage”. For koteletterne er lavet i ovnen.
Personer
Minutter
Koteletterne kan skæres over med en blyant, når de tilberedes på denne måde, samtidig med at de bevarer saften. Råkostsalaten er et rigtig lækkert og frisk tilbehør. Og så kan resterne jo tages med i madpakken dagen efter.
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 1 glas champignoner
- 4 tsk. olie
- 4 gulerødder
- ½ ds. ananas
- 50 g rosiner
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 dl ris
Sådan tilberedes koteletter med råkostsalat
- Tænd ovnen på 200° C.
- Læg koteletterne på hver deres stykke folie, og krydr med salt og peber.
- Hæld 1 tsk. olie over hver kotelet.
- Fordel champignonerne på koteletterne.
- Luk folien omkring koteletterne, og stil dem i et ildfast fad eller en bradepande, og steg dem i ovnen i 40 minutter.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Riv gulerødderne, og skær ananasserne i små stykker.
- Bland gulerødder og ananas sammen, og tilsæt 6 spsk. ananassaft.
- Tilsæt til sidst rosinerne.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2494/594 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 26 %
Kulhydrat: 56 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 722/172
Protein: 8 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 24 g
Informationer
Opskriftens navn
Koteletter med råkostsalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on