Koteletter med råkostsalat er en retro spise. Men retten er lavet lidt anderledes end i “gamle dage”. For koteletterne er lavet i ovnen.

Personer

Minutter

Koteletterne kan skæres over med en blyant, når de tilberedes på denne måde, samtidig med at de bevarer saften. Råkostsalaten er et rigtig lækkert og frisk tilbehør. Og så kan resterne jo tages med i madpakken dagen efter.

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 1 glas champignoner
  • 4 tsk. olie
  • 4 gulerødder
  • ½ ds. ananas
  • 50 g rosiner
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 dl ris

Sådan tilberedes koteletter med råkostsalat

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Læg koteletterne på hver deres stykke folie, og krydr med salt og peber.
  3. Hæld 1 tsk. olie over hver kotelet.
  4. Fordel champignonerne på koteletterne.
  5. Luk folien omkring koteletterne, og stil dem i et ildfast fad eller en bradepande, og steg dem i ovnen i 40 minutter.
  6. Kog risene efter anvisningen på posen.
  7. Riv gulerødderne, og skær ananasserne i små stykker.
  8. Bland gulerødder og ananas sammen, og tilsæt 6 spsk. ananassaft.
  9. Tilsæt til sidst rosinerne.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2494/594
  • Energifordeling:
    Protein: 18 %
    Fedt: 26 %
    Kulhydrat: 56 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    722/172
    Protein: 8 g
    Fedt: 5 g
    Kulhydrat: 24 g

Andre opskrifter med koteletter

Intervalstegte koteletter med spidskaal og rygeostcreme

Intervalstegte koteletter med spidskaal og rygeostcreme

Fyldte koteletter

Fyldte koteletter

Gourmetsaltede koteletter med hvidvinsdampet fennikel

Gourmetsaltede koteletter med hvidvinsdampet fennikel

Koteletter med legeret champignonsauce

Koteletter med legeret champignonsauce

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Koteletter med råkostsalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)