Pasta al forno kan serveres til skinkeschnitzler, mørbradbøffer eller som her som koteletter med pasta al forno – eller hvilke som helst andre kødretter, som pasta passer til.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 4 koteletter
- 300 g frisk båndpasta
- 2 ds. flåede, hakkede, tomater
- 100 g mager, revet ost
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 500 g kogte grøntsager (evt. en gulerods-, blomkåls- og broccoliblanding og friske porrer) eller en grøn salat
Sådan tilberedes koteletter med pasta al forno
- Tænd ovnen på 225° C.
- Kog pastaen al dente, og lad den afdryppe i et dørslag.
- Bland tomaterne med peber efter smag og ca. 1 tsk. salt.
- Tilsæt den kogte pasta.
- Hæld blandingen i et ovnfast fad.
- Drys ost over.
- Stil fadet i ovnen i 15 minutter.
- Kog grøntsagerne i let saltet vand, så længe at der stadig er lidt bid i dem.
- Bank imens koteletterne, og brun og steg dem på en tør pande – 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegt.
- Krydr koteletterne med salt og peber, og lad dem hvile et par minutter.
- Servér den færdige pasta al forno sammen med de kogte grøntsager til koteletterne.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja, koteletterne
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2210/526 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 39 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 428/102
Protein: 8 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Koteletter med pasta al forno
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on