Pasta al forno kan serveres til skinkeschnitzler, mørbradbøffer eller som her til koteletter eller hvilke som helst andre kødretter, som pasta passer til.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Kun koteletterne
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2210/526
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt:
     30 %
    Kulhydrat: 39 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 428/102
    Protein: 8 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 10 g

Ingredienser:

  • 4 koteletter
  • 300 g frisk båndpasta
  • 2 ds. flåede, hakkede, tomater
  • 100 g mager, revet ost
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 500 g kogte grøntsager (evt. en gulerods-, blomkåls- og broccoliblanding og friske porrer) eller en grøn salat

Sådan tilberedes koteletter med pasta al forno:

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Kog pastaen al dente, og lad den afdryppe i et dørslag.
  3. Bland tomaterne med peber efter smag og ca. 1 tsk. salt.
  4. Tilsæt den kogte pasta.
  5. Hæld blandingen i et ovnfast fad.
  6. Drys ost over.
  7. Stil fadet i ovnen i 15 minutter.
  8. Kog grøntsagerne i let saltet vand, så længe at der stadig er lidt bid i dem.
  9. Bank imens koteletterne, og brun og steg dem på en tør pande – 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegt.
  10. Krydr koteletterne med salt og peber, og lad dem hvile et par minutter.
  11. Servér den færdige pasta al forno sammen med de kogte grøntsager til koteletterne.

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: clip_image002 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: clip_image002Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: clip_image002[1]Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: clip_image002[2]Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

clip_image002[3]

Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!