Fyldig, mættende, velsmagende vintersuppe med hjemmelavede naanbrød. Nemt og hurtigt – hvis naanbrødene er bagt på forhånd. Mums.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter hvis naanbrødene er bagt i forvejen
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1691/403
    Energifordeling:
    Protein: 20%
    Fedt:
     21 %
    Kulhydrat: 59 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     340/81
    Protein: 4 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 12 g

Ingredienser:

  • 100 g blandede ris
  • 1 løg
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 250 g kyllingefilet
  • 1 l hønsebouillon
  • 3 bladsellerier
  • 1 porre
  • ½ mango

Tilbehør:

Sådan tilberedes karrysuppe med vilde ris og hjemmelavede naanbrød:

  1. Kog risene i letsaltet vand som anvist på posen.
  2. Hak løget, og svits det i olien.
  3. Tilsæt karry.
  4. Kom kyllingefileter og bouillon ved, og lad det koge i 10 minutter.
  5. Tag kyllingen op, og hold den varm.
  6. Skær bladselleri og porre i strimler, og mango i terninger, og kom det i suppen, og lad det hele koge endnu 5 minutter.
  7. Pluk kyllingekødet i mindre stykker, og tilsæt det sammen med de kogte ris.
  8. Kog op, og smag til med salt og peber.
  9. Servér rygende varm med lunt naanbrød.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate:  5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!