Fyldig, mættende, velsmagende vintersuppe med hjemmelavede naanbrød. Nemt og hurtigt – hvis naanbrødene er bagt på forhånd. Mums.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter hvis naanbrødene er bagt i forvejen
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1691/403
Energifordeling:
Protein: 20%
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 59 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 340/81
Protein: 4 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 12 g
Ingredienser:
- 100 g blandede ris
- 1 løg
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. karry
- 250 g kyllingefilet
- 1 l hønsebouillon
- 3 bladsellerier
- 1 porre
- ½ mango
Tilbehør:
- 2 hjemmebagte
naanbrød
Sådan tilberedes karrysuppe med vilde ris og hjemmelavede naanbrød:
- Kog risene i letsaltet vand som anvist på posen.
- Hak løget, og svits det i olien.
- Tilsæt karry.
- Kom kyllingefileter og bouillon ved, og lad det koge i 10 minutter.
- Tag kyllingen op, og hold den varm.
- Skær bladselleri og porre i strimler, og mango i terninger, og kom det i suppen, og lad det hele koge endnu 5 minutter.
- Pluk kyllingekødet i mindre stykker, og tilsæt det sammen med de kogte ris.
- Kog op, og smag til med salt og peber.
- Servér rygende varm med lunt naanbrød.
Dommen: