Karryfars i kål er en fattigmandsret – og oven i købet nem og hurtig at lave. Soaysaucen er helt klart prikken over i’et. Mængden af karry kan varieres alt efter, om man er til det stærke eller ej, og alt efter hvor stærk en karry man bruger.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g mager oksefars
- 3 porrer
- 4 gulerødder
- 1 lille hvidkålshoved
- 2 tsk. karry
- 1 spsk. olie
- 1 hønsebouillonterning
- 2 dl vand
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 skiver rugbrød
- Kikkoman soyasauce
Sådan tilberedes karryfars i kål
- Skræl gulerødderne, og snit/riv gulerødder og hvidkål – evt. på mandolinjernet.
- Fjern de yderste blade på porrerne, og skær porrerne i tynde ringe indtil toppen, som ikke benyttes.
- Varm olien, og svits karryen.
- Tilsæt herefter kødet, og brun det.
- Tilsæt grøntsagerne og bland det hele sammen med bouillonterning og vand.
- Lad det simre til det hele er mørt – ca. 20 minutter.
- Servér med rugbrød og soyasauce.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1911/455 - Energifordeling:
Protein: 33 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 55 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 326/78
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Karryfars i kål
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on