Karryfars i kål er en fattigmandsret – og oven i købet nem og hurtig at lave. Soaysaucen er helt klart prikken over i’et. Mængden af karry kan varieres alt efter, om man er til det stærke eller ej, og alt efter hvor stærk en karry man bruger.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 500 g mager oksefars
  • 3 porrer
  • 4 gulerødder
  • 1 lille hvidkålshoved
  • 2 tsk. karry
  • 1 spsk. olie
  • 1 hønsebouillonterning
  • 2 dl vand
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 skiver rugbrød
  • Kikkoman soyasauce

Sådan tilberedes karryfars i kål

  1. Skræl gulerødderne, og snit/riv gulerødder og hvidkål – evt. på mandolinjernet.
  2. Fjern de yderste blade på porrerne, og skær porrerne i tynde ringe indtil toppen, som ikke benyttes.
  3. Varm olien, og svits karryen.
  4. Tilsæt herefter kødet, og brun det.
  5. Tilsæt grøntsagerne og bland det hele sammen med bouillonterning og vand.
  6. Lad det simre til det hele er mørt – ca. 20 minutter.
  7. Servér med rugbrød og soyasauce.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1911/455
  • Energifordeling:
    Protein: 33 %
    Fedt: 12 %
    Kulhydrat: 55 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    326/78
    Protein: 5 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 9 g

Andre opskrifter med hvidkål

Kuller med hyldeblomst-hvidkål

Kuller med hyldeblomst-hvidkål

hvidkålsgratin med oksefilet

hvidkålsgratin med oksefilet

Hvidkålssalat

Hvidkålssalat

Irsk stuvning

Irsk stuvning

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Karryfars i kål
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)