En frisk salat der bl.a. er velegnet til farsretter. Kan også sagtens serveres på frokostbordet. Og så kan man jo også få brugt en rest hvidkål.

  • Kategori: Salat
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 692/165
  • Energifordeling:
    Protein: 23 %
    Fedt:
     4 %
    Kulhydrat: 73 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 372/89
    Protein: 5 g
    Fedt:
     <1 g
    Kulhydrat: 16 g

Ingredienser:

  • 1 spsk. minimælk
  • 1 tsk. honning
  • 2½ dl fromage frais
  • 300 g hvidkål
  • 100 g rosiner
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes salaten:

  1. Snit hvidkålen fint.
  2. Rør mælk, honning og fromage frais sammen til en dressing.
  3. Bland hvidkålen i.
  4. Tilsæt rosiner, og smag til med salt og peber.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Filip: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Nicklas: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!