En dejlig, fyldig suppe. Mængden af karry er selvfølgelig afhængig af, hvor stærk du ønsker dig din karry-ris-suppe, og hvor stærk karryen er. Du vil også sagtens kunne bruge en rest kogt eller stegt kylling uden skind eller en rest fisk i stedet for hamburgerryggen/skinken.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 æbler
  • 2 hønsekødsbouillonterninger
  • 1½ dl fløde 9 %
  • 1 l vand
  • En rest kogt skinke/hamburgerryg
  • 6 dl ris
  • Ca. 4 tsk. karry
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes karry-ris-suppe

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Pil og hak løgene, og svits dem i en gryde uden fedtstof.
  3. Skær kødet i strimler, og svits det lidt med.
  4. Skyl og hak æblerne.
  5. Tilsæt æble, kød, bouillon, vand og fløde, og smag til med karry.
  6. Tilsæt risene, og servér.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1849/440
  • Energifordeling:
    Protein: 18 %
    Fedt: 10 %
    Kulhydrat: 71 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    496/118
    Protein: 5 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 18 g

Andre opskrifter på lækre supper

Hokkaidosuppe med spinat

Hokkaidosuppe med spinat

Gule ærter med æble og timian

Gule ærter med æble og timian

Kartoffelsuppe med gorgonzola

Kartoffelsuppe med gorgonzola

Gulerodssuppe med appelsin, chili og kanel

Gulerodssuppe med appelsin, chili og kanel

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Karry-ris-suppe
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)