En dejlig, fyldig suppe. Mængden af karry er selvfølgelig afhængig af, hvor stærk du ønsker dig din karry-ris-suppe, og hvor stærk karryen er. Du vil også sagtens kunne bruge en rest kogt eller stegt kylling uden skind eller en rest fisk i stedet for hamburgerryggen/skinken.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 løg
- 2 æbler
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- 1½ dl fløde 9 %
- 1 l vand
- En rest kogt skinke/hamburgerryg
- 6 dl ris
- Ca. 4 tsk. karry
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes karry-ris-suppe
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Pil og hak løgene, og svits dem i en gryde uden fedtstof.
- Skær kødet i strimler, og svits det lidt med.
- Skyl og hak æblerne.
- Tilsæt æble, kød, bouillon, vand og fløde, og smag til med karry.
- Tilsæt risene, og servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1849/440 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 10 %
Kulhydrat: 71 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 496/118
Protein: 5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 18 g
Informationer
Opskriftens navn
Karry-ris-suppe
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on