Kalkunschnitzler med barbecue smager dejligt. Kartoffelsalaten kan serveres kold eller lun. Den egner sig også til grill, frokost og buffet.
Personer
Minutter
Kartoffelsalaten smager kraftigt af sennep og kapers, så kan du ikke lide det, er det nok ikke lige denne kartoffelsalat, du skal lave. Du kan naturligvis spise alt muligt slags stegt kød til salaten, bøf, frikadeller, pølser …
Ingredienser
- 4 kalkunschnitzler
- 800 g kartofler
- 1 rødløg
- 50 g kapers
- ½ dl dild
- ½ dl persille
- 1 bdt. purløg
- 1 lille bakke karse
- 3 spsk. olie
- 2 spsk. æblecidereddike
- 2 spsk. Dijonsennep
- 4 spsk. vand
- ½ dl barbecuesauce
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes kalkunschnitzler med barbecue og skøn kartoffelsalat
- Skræl kartoflerne, skær dem i skiver, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Lad kartoflerne stå i 10 minutter i koldt vand, når de er kogt.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Læg kalkunschnitzlerne på en rist – evt. beklædt med folie – i en bradepande, og pensl dem med barbecuesauce på den ene side. Krydr med salt og peber.
- Sæt dem i ovnen. Vend dem efter 10-15 minutter, og pensl dem på den anden side. Lad dem stege yderligere 10 minutter.
- Pisk olie, eddike, sennep og vand sammen til en dressing.
- Hak dild, purløg og persille, og klip karsen.
- Pil løget, og hak det.
- Bland grønt, løg og kartofler.
- Hæld dressingen over, og bland.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1683/401 - Energifordeling:
Protein: 30 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 40 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 449/107
Protein: 8 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Kalkunschnitzler med barbecue og skøn kartoffelsalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on