Kalkunschnitzler med barbecue smager dejligt. Kartoffelsalaten kan serveres kold eller lun. Den egner sig også til grill, frokost og buffet. 

Personer

Minutter

Kartoffelsalaten smager kraftigt af sennep og kapers, så kan du ikke lide det, er det nok ikke lige denne kartoffelsalat, du skal lave. Du kan naturligvis spise alt muligt slags stegt kød til salaten, bøf, frikadeller, pølser

Ingredienser

  • 4 kalkunschnitzler
  • 800 g kartofler
  • 1 rødløg
  • 50 g kapers
  • ½ dl dild
  • ½ dl persille
  • 1 bdt. purløg
  • 1 lille bakke karse
  • 3 spsk. olie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 2 spsk. Dijonsennep
  • 4 spsk. vand
  • ½ dl barbecuesauce
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes kalkunschnitzler med barbecue og skøn kartoffelsalat

  1. Skræl kartoflerne, skær dem i skiver, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Lad kartoflerne stå i 10 minutter i koldt vand, når de er kogt.
  3. Tænd ovnen på 200° C.
  4. Læg kalkunschnitzlerne på en rist – evt. beklædt med folie – i en bradepande, og pensl dem med barbecuesauce på den ene side. Krydr med salt og peber.
  5. Sæt dem i ovnen. Vend dem efter 10-15 minutter, og pensl dem på den anden side. Lad dem stege yderligere 10 minutter.
  6. Pisk olie, eddike, sennep og vand sammen til en dressing.
  7. Hak dild, purløg og persille, og klip karsen.
  8. Pil løget, og hak det.
  9. Bland grønt, løg og kartofler.
  10. Hæld dressingen over, og bland.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1683/401
  • Energifordeling:
    Protein: 30 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 40 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    449/107
    Protein: 8 g
    Fedt: 4 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter på retter med barbecuesmag

Kylling i cola

Kylling i cola

Kyllingespyd med barbecuemarinade

Hjemmelavet salsa og pitabrød til medisterpølse

Hjemmelavet salsa og pitabrød til medisterpølse

Kyllingespyd med barbecuemarinade

Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebugursalat

Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebugursalat

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Kalkunschnitzler med barbecue og skøn kartoffelsalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)