Jordskoksuppe er en herlig og billig suppe på denne årstid. Det kan ikke forklares, hvordan jordskokker smager. De har en helt speciel smag, og suppen her ligeså. Smag den.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g jordskokker
- 1½ kartoffel
- 1 l hønsebouillon
- 2 dl fløde 9 %
- 2 dl minimælk
- 4 spsk. majsstivelse
- Saften af 1/4 citron
- Salt
Tilbehør
- 1 bundt persille
- 1 pakke kalkunbacon
- 5 kuvertflutes
Sådan tilberedes jordskoksuppe
- Skræl og kog jordskokker og kartofler i hønsebouillonen til de er møre.
- Lun flutene i ovnen.
- Blend jordskokker, kartofler og hønsebouillon.
- Udrør majsstivelsen i fløden og mælken.
- Hæld jævningen i den blendede suppe.
- Kog suppen op.
- Smag til med citronsaft og salt.
- Rist kalkunbaconen i mikroovnen.
- Hak persillen.
- Bræk kalkunbaconen i mindre stykker.
- Servér den varme jordskoksuppe med persille, bacon og lune flutes.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1378/328 - Energifordeling:
Protein: 16 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 61 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 302/72
Protein: 3 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Jordskoksuppe
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on