Jordskokchips er lækre, mættende chips. En god måde at få brugt nogle rester af jordskokker på. Og det bedste af det hele er, at de ikke skal skrælles. 

Personer

Minutter

Det går rimeligt hurtigt at skære jordskokker i skiver, hvis du bruger et mandolinjern. Men husk at bruge håndbeskyttelsen, da tilberedningstiden ellers forlænges med nogle timer: ½ minuts snittetid og 4 timer på skadestuen 😉

Ingredienser

  • 300 g jordskokker
  • ½ spsk. olie
  • Flagesalt

Sådan tilberedes jordskokchips

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Skrub jordskokkerne grundigt.
  3. Snit dem tyndt – evt. på et rivejern.
  4. Vend skiverne i olien.
  5. Bred skiverne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Drys med flagesalt.
  7. Sæt dem i ovnen i 10 -12 minutter, til chipsene er sprøde.

Velbekomme!

  • Kategori: Snacks
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    274/65
  • Energifordeling:
    Protein: 10 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat: 62 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    361/86
    Protein: 2 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med jordskokker

Ovnbagte jordskokker

Ovnbagte jordskokker

Pasta i jordskokcreme

Pasta i jordskokcreme

Kylling med jordskok-avocadosalat med kaviar

Kylling med jordskok-avocadosalat med kaviar

Vegetarpizza

Vegetarpizza

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Jordskokchips
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)