Indonesisk rejesuppe med tomat og fersken er en lækker syrlig, sødlig, fyldig suppe. Den skal prøves, andet kan vi ikke sige.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 3 løg
  • 1 spsk. karry
  • 15 g stegemargarine
  • 3 dåser flåede tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 2½ dl madlavningsfløde 4 %
  • 5 dl fløde 9 %
  • 4½ dl (hønse)bouillon
  • 600 g ferskner på dåse
  • 200 g  rejer 

Tilbehør

  • 6 miniflutes
  • 150 g tigerrejer

Sådan tilberedes indonesisk rejesuppe med tomat og fersken

  1. Skær løg i tern, og hvidløg fint.
  2. Svits karry og løg i margarinen.
  3. Tilsæt de flåede tomater og hvidløg.
  4. Hæld fløden i under omrøring.
  5. Tilsæt bouillonen, og smag til med saft fra fersknerne, og lad det småsimre 10-15 minutter.
  6. Skær fersknerne i tern.
  7. Tilsæt rejer og ferskentern.
  8. Kog op, og smag evt. til med mere ferskensaft.
  9. Kog tigerrejerne.
  10. Servér suppen med tigerrejer og lune flutes.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1919/457
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat: 55 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    295/70
    Protein: 3 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 10 g

Andre opskrifter med rejer

Paella med rejer

Paella med rejer

Marineret tofu med tigerrejer og østershatte

Marineret tofu med tigerrejer og østershatte

Thailandsk rejesuppe

Thailandsk rejesuppe

Avocado med rejer

Avocado med rejer

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Indonesisk rejesuppe med tomat og fersken
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)