God hverdagssuppe til vinterens kolde dage. Med årstidens grøntsager. Hurtig og nem, når du kommer træt hjem fra arbejde. Evt. kunne du også putte en rest kogt kød i.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 løg
- 2 porrer
- 4 kartofler
- 200 g hvidkål
- 2 spsk. Becel let, flydende margarine
- ½ l grønsagsbouillon
- 2 laurbærblade
- 1 kvist frisk timian
- 1 spsk. balsamicoeddike
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 stk. grovbrød
Sådan tilberedes hverdagssuppe
- Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver.
- Hak løg og porre fint.
- Snit hvidkålen.
- Svits grønsagerne i margarinen og balsamicoeddiken, til de er lidt bløde, ikke brune.
- Tilsæt bouillon, laurbærblad, timian, salt og peber.
- Lad suppen simre i 30 minutter.
- Server med groft brød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 972/231 - Energifordeling:
Protein: 12 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 65 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 288/69
Protein: 2 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Hverdagssuppe
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on