God hverdagssuppe til vinterens kolde dage. Med årstidens grøntsager. Hurtig og nem, når du kommer træt hjem fra arbejde. Evt. kunne du også putte en rest kogt kød i.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 porrer
  • 4 kartofler
  • 200 g hvidkål
  • 2 spsk. Becel let, flydende margarine
  • ½ l grønsagsbouillon
  • 2 laurbærblade
  • 1 kvist frisk timian
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 stk. grovbrød

Sådan tilberedes hverdagssuppe

  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver.
  2. Hak løg og porre fint.
  3. Snit hvidkålen.
  4. Svits grønsagerne i margarinen og balsamicoeddiken, til de er lidt bløde, ikke brune.
  5. Tilsæt bouillon, laurbærblad, timian, salt og peber.
  6. Lad suppen simre i 30 minutter.
  7. Server med groft brød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    972/231
  • Energifordeling:
    Protein: 12 %
    Fedt: 23 %
    Kulhydrat: 65 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    288/69
    Protein: 2 g
    Fedt:  2 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter på lækre supper

Pekingsuppe

Pekingsuppe

Thailandsk rejesuppe

Thailandsk rejesuppe

Ramen

Ramen

Kartoffelsuppe med porrer

Kartoffelsuppe med porrer

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Hverdagssuppe
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)