Let og hurtigt. Det er retten til den aften, hvor ungerne skal til fodbold, spejder eller hvad de nu går til, og der skal noget på bordet i en fart.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Ja – ikke pastaen
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2628/627
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt:
     26 %
    Kulhydrat: 54 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     437/104
    Protein: 5 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 14 g

Ingredienser:

  • 125 g kalkunbacon
  • 300 g kyllingepølser
  • 2 ds. flåede, hakkede tomater
  • 1 løg
  • 2 dl cremfine 7 %
  • 1 spsk. majsstivelse

Tilbehør:

  • 400 g båndpasta

Sådan tilberedes hurtig pølseret:

  1. Skær bacon i mindre stykker, og rist den i en støbejernsgryde eller en dyb panden uden fedtstof.
  2. Tilsæt løg og pølser, der er skåret i mindre stykker, og lad det riste med.
  3. Tilsæt tomaterne, og rør godt rundt, tilsæt ca. halvdelen af cremefinen.
  4. Bland den anden halvdel med majsstivelse.
  5. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  6. Kog retten op, og hæld jævningen i.
  7. Kog igennem, og server med pastaen.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate:  4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!