En hurtig suppe, men brug den store gyde for det fylder godt og koger nemt over. Tilsæt evt. nogle kogte ris – dette er dog ikke med i udregningen af næringsindhold – og der vil være mad til 1-2 personer mere. Desuden smager det godt.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1680/400
  • Energifordeling:
    Protein: 26 %
    Fedt:
     21 %
    Kulhydrat: 53 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 250/60
    Protein: 4 g
    Fedt:
     1 g
    Kulhydrat: 8 g

Ingredienser:

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 3 porrer
  • 5 gulerødder
  • 3 spsk. karry
  • 2 l hønsebouillon
  • 6 spsk. majsstivelse
  • 3 æbler
  • 2,5 dl 9 % fløde

Tilbehør:

  • 6 miniflutes

Sådan tilberedes karrysuppe med kylling:

  1. Rør karry, majsstivelse og fløde sammen.
  2. Tilsæt bouillon, og sæt det over at koge.
  3. Ordn grøntsagerne, og skær dem i skiver.
  4. Skær kødet i mindre stykker.
  5. Riv æblerne.
  6. Hæld det hele i suppen, og lad det småkoge i 20 min.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Servér med lune flutes.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Nicklas: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!