En hurtig suppe, men brug den store gyde for det fylder godt og koger nemt over. Tilsæt evt. nogle kogte ris – dette er dog ikke med i udregningen af næringsindhold – og der vil være mad til 1-2 personer mere. Desuden smager det godt.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1680/400 - Energifordeling:
Protein: 26 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 53 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 250/60
Protein: 4 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 8 g
Ingredienser:
- 500 g kyllingebrystfilet
- 3 porrer
- 5 gulerødder
- 3 spsk. karry
- 2 l hønsebouillon
- 6 spsk. majsstivelse
- 3 æbler
- 2,5 dl 9 % fløde
Tilbehør:
- 6 miniflutes
Sådan tilberedes karrysuppe med kylling:
- Rør karry, majsstivelse og fløde sammen.
- Tilsæt bouillon, og sæt det over at koge.
- Ordn grøntsagerne, og skær dem i skiver.
- Skær kødet i mindre stykker.
- Riv æblerne.
- Hæld det hele i suppen, og lad det småkoge i 20 min.
- Smag til med salt og peber.
- Servér med lune flutes.
Dommen:
Beate:
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
- Sæt suppen over at koge.
- Klargør frugt og grønt.
- Skær kødet i tern.
- Tilsæt frugt og grønt.
Det ser ud til at være en både lækker, hurtig og sund ret.. den kunne eventuelt piftes lidt ekstra op med lidt frisk cremefraiche og frisk mango.. 🙂
Hej Anders
Tak for din gode idé 🙂
Hilsen Beate