Let og hurtigt. Det er retten til den aften, hvor ungerne skal til fodbold, spejder eller hvad de nu går til, og der skal noget på bordet i en fart.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja – ikke pastaen
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2628/627 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 26 %
Kulhydrat: 54 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 437/104
Protein: 5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 14 g
Ingredienser:
- 125 g kalkunbacon
- 300 g kyllingepølser
- 2 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 løg
- 2 dl cremfine 7 %
- 1 spsk. majsstivelse
Tilbehør:
- 400 g båndpasta
Sådan tilberedes hurtig pølseret:
- Skær bacon i mindre stykker, og rist den i en støbejernsgryde eller en dyb panden uden fedtstof.
- Tilsæt løg og pølser, der er skåret i mindre stykker, og lad det riste med.
- Tilsæt tomaterne, og rør godt rundt, tilsæt ca. halvdelen af cremefinen.
- Bland den anden halvdel med majsstivelse.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Kog retten op, og hæld jævningen i.
- Kog igennem, og server med pastaen.
Dommen: