Bøf a la Hawaii – aka Hawaii-bøf – er en rigtig lækker ret. De unge var dog ikke vildt begejstrede for kokosmelet. Men vi synes nu, at ingredienserne smager dejligt sammen.
Personer
Minutter
Bøffen er serveret på rösti, som jo kan bruges til mange andre retter, f.eks. sammen med fisk.
Ingredienser
- 500 g mager oksefars
- 1 porre
- 8 fed hvidløg
- 100 g champignoner
- 45 g syltet, rød peber
- 1 spsk. kokosmel
- 4 skiver ananas
- 20 g stegemargarine
- 1 kg nye kartofler
- 1 løg
- 1 spidskål
- 8 cherrytomater
- 100 g salattern
- 6 radiser
Sådan tilberedes bøf a la Hawaii – aka Hawaii-bøf
- Skyl, og rens champignoner, og skær dem i skiver.
- Ordn porren, og skær den i strimler.
- Pil hvidløgene, og skær dem i tern.
- Bland champignoner, porre og hvidløg med syltet, rød peber og kokosmel.
- Pil løget.
- Skrub kartoflerne, og riv dem sammen med løget. Krydr med salt og peber.
- Del kartoffelmassen i 4 dele, og steg hver del i en fjerdedel af margarinen 5-6 minutter på hver side.
- Svits champignonblandingen kort på panden.
- Form farsen til 4 lige store bøffer, og steg dem på en grillpande uden tilsætning af fedtstof. De kan også grilles.
- Skyl spidskål, cherrytomater og radiser.
- Snit kålen, skær tomaterne i halve, og radiserne i skiver.
- Bland med salattern.
- Læg en bøf på hver kartoffelpandekage, en ananasskive oven på og til sidst champignonblandingen.
- Server salaten til.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 50 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2268/540 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 50 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 312/74
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Bøf a la Hawaii – Hawaii-bøf
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on