Hakkebøf med fyldte tomater er hurtigt og nemt. Især hvis du har en rest kogte ris – ca. 375 g. De fyldte tomater kan sagtens bruges som tilbehør til andre stegte retter.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 400 g mager oksefars
  • 6 tomater
  • 1,5 dl ris
  • 3 dl vand
  • 1 løg
  • 2 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. olie
  • 1 dl kaffefløde, 9 %
  • 40 g gorgonzola
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes hakkebøf med fyldte tomater

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Kog risene i vandet.
  3. Skær toppen af tomaterne, udhul dem, og hak indmaden.
  4. Pil og hak løg og hvidløg, og rens og hak forårsløg.
  5. Damp alle løgene i olien.
  6. Rør ris og tomatindmad, og smag til med salt og peber.
  7. Put fyldet i tomaterne, læg toppen på, og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.
  8. Form farsen til tre bøffer.
  9. Drys bøfferne med salt og peber, og steg dem på en grillpande uden tilsætning af fedtstof.
  10. Varm gorgonzola og fløde op i en gryde.
  11. Server bøfferne med tomater og gorgonzolasauce.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 3 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1938/461
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 39 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    388/92
    Protein: 7 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 9 g

Andre opskrifter på bøf

Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Bøf med råsyltede rødbeder og grove kartoffelfritter

Bøf med råsyltede rødbeder og grove kartoffelfritter

Pariserbøf med syrlige grøntsager

Pariserbøf med syrlige grøntsager

Bøf a la Lindstrøm med rodfrugtemos

Bøf a la Lindstrøm med rodfrugtemos

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Hakkebøf med fyldte tomater
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)