Hakkebøf med fyldte tomater er hurtigt og nemt. Især hvis du har en rest kogte ris – ca. 375 g. De fyldte tomater kan sagtens bruges som tilbehør til andre stegte retter.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 400 g mager oksefars
- 6 tomater
- 1,5 dl ris
- 3 dl vand
- 1 løg
- 2 forårsløg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. olie
- 1 dl kaffefløde, 9 %
- 40 g gorgonzola
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes hakkebøf med fyldte tomater
- Tænd ovnen på 200° C.
- Kog risene i vandet.
- Skær toppen af tomaterne, udhul dem, og hak indmaden.
- Pil og hak løg og hvidløg, og rens og hak forårsløg.
- Damp alle løgene i olien.
- Rør ris og tomatindmad, og smag til med salt og peber.
- Put fyldet i tomaterne, læg toppen på, og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.
- Form farsen til tre bøffer.
- Drys bøfferne med salt og peber, og steg dem på en grillpande uden tilsætning af fedtstof.
- Varm gorgonzola og fløde op i en gryde.
- Server bøfferne med tomater og gorgonzolasauce.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1938/461 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 39 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 388/92
Protein: 7 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Hakkebøf med fyldte tomater
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on