En frisk og nem gulerodssalat, hvis du vil prøve et alternativ til den sædvanlige råkostsalat. Den smager dejligt som tilbehør til stegte retter.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 8 gulerødder
- 2 tsk. honning (gerne flydende)
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. hakket persille
Sådan tilberedes gulerodssalat
- Skræl gulerødderne, og skær dem i ultratynde skiver (på et rivejern eller i foodprocessoren).
- Bland honning, citronsaft og persille.
- Hæld det over gulerodsskiverne, og smag evt. til med mere citron og honning.
- Servér den friske gulerodssalat til stegte retter – gerne med andet tilbehør også.
Salaten kan opbevares i tætlukket emballage i køleskab i et par dage.
- Kategori: Tilbehør
- Antal: 8 personer
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 144/34 - Energifordeling:
Protein: 6 %
Fedt: 7 %
Kulhydrat: 87 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 207/49
Protein: 1 g
Fedt: < 1 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Gulerodssalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on