En frisk og nem gulerodssalat, hvis du vil prøve et alternativ til den sædvanlige råkostsalat. Den smager dejligt som tilbehør til stegte retter.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 8 gulerødder
  • 2 tsk. honning (gerne flydende)
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. hakket persille

Sådan tilberedes gulerodssalat

  1. Skræl gulerødderne, og skær dem i ultratynde skiver (på et rivejern eller i foodprocessoren).
  2. Bland honning, citronsaft og persille.
  3. Hæld det over gulerodsskiverne, og smag evt. til med mere citron og honning.
  4. Servér den friske gulerodssalat til stegte retter – gerne med andet tilbehør også.

Salaten kan opbevares i tætlukket emballage i køleskab i et par dage.

  • Kategori: Tilbehør
  • Antal: 8 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    144/34
  • Energifordeling:
    Protein: 6 %
    Fedt: 7 %
    Kulhydrat: 87 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    207/49
    Protein: 1 g
    Fedt: < 1 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter med gulerødder

Brændende kærlighed og bagte gulerødder

Brændende kærlighed og bagte gulerødder

Linsebøffer med gulerødder i grøntsagsjuice

Linsebøffer med gulerødder i grøntsagsjuice

Stegte gulerødder

Stegte gulerødder

Hjemmelavet kyllingemedister med karrypickles og ovnbagte timiangulerødder

Hjemmelavet kyllingemedister med karrypickles og ovnbagte timiangulerødder

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Gulerodssalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)