Vi har tit rester. Nogle bliver frosset og spist en anden dag. Andre bliver (måske også frosset) lavet til andre retter. Og nogle gange smager restemaden faktisk bedre en den originale ret. Det er disse grønne fiskefrikadeller et eksempel på.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 100 g agurk
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g stegt fisk – vi brugte kuller
  • 1 ds. tun i vand
  • 1 æg
  • 5 spsk. A38
  • 1 spsk. tørret estragon
  • 2 spsk. rasp
  • 1 tsk. olie
  • 15 g Miracle Whip light
  • Lidt hakket persille
  • 1 tsk. bearnaiseessens
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 500-600 g kartofler

Sådan tilberedes grønne fiskefrikadeller

  1. Skrub/skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Blend agurk, løg og hvidløg, tun og den stegte fisk.
  3. Bland med æg, 1½ spsk. A38, estragon, salt, peber og rasp, og rør det til en fars, og lad den hvile 30 minutter på køl.
  4. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie i 5 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
  5. Blend Miracle Whip, det sidste A38, persille og bearnaiseessens.
  6. Smag til med salt og peber, og server dressingen til fiskefrikadellerne.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2391/569
  • Energifordeling:
    Protein: 35 %
    Fedt: 21 %
    Kulhydrat: 44 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    417/99
    Protein: 9 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter på frikadeller

Risfrikadeller med tomatsovs

Risfrikadeller med tomatsovs

Sunde frikadeller med pasta og spinat

Sunde frikadeller med pasta og spinat

Græske lammefrikadeller

Græske lammefrikadeller

Julefrikadeller med rødkålssalat

Julefrikadeller med rødkålssalat

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Grønne fiskefrikadeller
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)