En forfriskende, velsmagende og sund grøntsagssuppe med rejer. Og så er den hurtigt lavet. 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 4 gulerødder
  • 1 bundt bladselleri
  • 1 løg
  • ½ kg friske grønne asparges
  • 200 g frosne rejer
  • ½ dl fløde 9 %
  • 1 l grønsagsbouillon

Tilbehør

  • 4 miniflutes

Sådan tilberedes grøntsagssuppe med rejer

  1. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i skiver.
  2. Skyl og snit bladselleri.
  3. Pil løget, og skær det i skiver.
  4. Kom alle grøntsagerne i en gryde sammen med bouillonen.
  5. Bring grøntsagerne i kog, og lad dem koge ca. 20 minutter, til de er møre.
  6. Blend suppen, og kog den op.
  7. Kom rejerne i kogende vand i et minut.
  8. Skær/knæk den nederste træede del af aspargesene, skyl dem, og kog dem i lidt letsaltet vand et par minutter.
  9. Skær dem i mindre stykker.
  10. Kom fløden i suppen.
  11. Kom asparges og rejer på toppen af suppen ved serveringen.
  12. Servér den varme grøntsagssuppe med et stykke lunt flute.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1907/454
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt: 11 %
    Kulhydrat: 69 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    245/58
    Protein: 3 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 10 g

Andre opskrifter med fløde 9 %

Hjerter i flødesovs

Hjerter i flødesovs

Stegt lange, laksepakker og flødestuvede grøntsager

Stegt lange, laksepakker og flødestuvede grøntsager

Kalkun Stroganoff

Kalkun Stroganoff

Baconstegte nakkekoteletter med champignonsauce

Baconstegte nakkekoteletter med champignonsauce

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Grøntsagssuppe med rejer
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)