En forfriskende, velsmagende og sund grøntsagssuppe med rejer. Og så er den hurtigt lavet.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 4 gulerødder
- 1 bundt bladselleri
- 1 løg
- ½ kg friske grønne asparges
- 200 g frosne rejer
- ½ dl fløde 9 %
- 1 l grønsagsbouillon
Tilbehør
- 4 miniflutes
Sådan tilberedes grøntsagssuppe med rejer
- Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i skiver.
- Skyl og snit bladselleri.
- Pil løget, og skær det i skiver.
- Kom alle grøntsagerne i en gryde sammen med bouillonen.
- Bring grøntsagerne i kog, og lad dem koge ca. 20 minutter, til de er møre.
- Blend suppen, og kog den op.
- Kom rejerne i kogende vand i et minut.
- Skær/knæk den nederste træede del af aspargesene, skyl dem, og kog dem i lidt letsaltet vand et par minutter.
- Skær dem i mindre stykker.
- Kom fløden i suppen.
- Kom asparges og rejer på toppen af suppen ved serveringen.
- Servér den varme grøntsagssuppe med et stykke lunt flute.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1907/454 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 11 %
Kulhydrat: 69 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 245/58
Protein: 3 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Grøntsagssuppe med rejer
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on