Grøn er vårens hæk, og det er vores risotto også med undtagelse af de hvide ris og de sorte oliven. En lækker og nem grøn risotto med sorte oliven.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 spsk. let, flydende margarine
- 4 dl risottoris
- 2 løg
- ¾ liter grøntsagsbouillon
- 200 g bælgede ærter
- 1 broccoli
- 1 dl friskhakket persille
- 150 g revet, mager ost, 20+
- 4 spsk. kapers
- 75 g sorte oliven
- Salt
Tilbehør
- 2 naanbrød drysset med nigellafrø i stedet for Herbes de Provence
Sådan tilberedes grøn risotto med sorte oliven
- Hak løgene fint.
- Varm margarinen i en stor pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
- Svits ris og løg i ca. 1 minut.
- Tilsæt bouillon og ca. 1 tsk. groft salt, og kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 minutter.
- Del broccolien i små buketter.
- Hak kapers og de sorte oliven.
- Vend ærter, broccoli, persille og 100 g af osten i retten.
- Varm risottoen igennem, og smag til.
- Servér straks sammen med resten af osten, kapers og oliven – som drys.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2860/681 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 62 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 478/114
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 17 g
Informationer
Opskriftens navn
Grøn risotto med sorte oliven
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on