Når nu der er tændt op i grillen, så er det bare med at udnytte det, så hvorfor ikke også tilberede tilbehøret på den. Forleden var det grydehvedebrød i dag kommer så rabarberkompotten, som også smager fremragende på en gang kold vaniljeis til dessert.
- Kategori: Tilbehør
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person.:
KJ/Kcal: 523/125 - Energifordeling:
Protein: 3 %
Fedt: 6 %
Kulhydrat: 90 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 385/92
Protein: 1 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 19 g
Ingredienser:
- Ca. 500 g rabarber
- ½ spsk. let, flydende margarine
- 80-100 g sukker
Sådan tilberedes grillet rabarberkompot:
- Skyl rabarberne, og skær dem 1-2 cm skrå stykker.
- Pensl et lille, ildfast fad – eller f.eks. en støbejernsgryde – med margarinen.
- Bland rabarberstykker og sukker i gryden, og sæt den på grillen på indirekte varme i ca. 15-20 minutter, til al væden er dampet væk.
Velbekomme!
Dommen: