Disse gratinerede landgangsbrød er lynende hurtige og vanvittige nemme at lave. Du kan evt. komme Gorgonzola på, hvis du kan lide det, men husk, at det vil ændre næringsværdien.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 trekornsflute (a 150 g)
- 2 spsk. tomatpasta
- 200 kyllingetern (toppings)
- 2 tsk. oregano
- 2 tsk. basilikum
- 100 g mager, revet ost
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes gratinerede landgangsbrød
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Del flutene i halve på langs.
- Smør et tyndt lag tomatpasta på hver.
- Fordel kyllingetern på flutene.
- Drys med krydderier.
- Drys med revet ost.
- Sæt dem i ovnen, indtil osten er smeltet.
- Skær dem evt. over på midten, så de er nemmere at håndtere.
- Kategori: Tilbehør
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1387/330 - Energifordeling:
Protein: 28 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 50 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 844/201
Protein: 14 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 25 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Gratinerede landgangsbrød
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse