Lynende hurtigt og hylende nemt at lave. Der kan evt. kommes Gorgonzola på, hvis man kan lide det, men husk, at det vil ændre næringsværdien.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1387/330
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt:
     22 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 844/201
    Protein: 14 g
    Fedt:
     5 g
    Kulhydrat: 25 g

Ingredienser:

  • 2 trekornsflute (a 150 g)
  • 2 spsk. tomatpasta
  • 200 kyllingetern (toppings)
  • 2 tsk. oregano
  • 2 tsk. basilikum
  • 100 g mager, revet ost
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes gratinerede landgangsbrød:

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Del flutene i halve på langs.
  3. Smør et tyndt lag tomatpasta på hver.
  4. Fordel kyllingetern på flutene.
  5. Drys med krydderier.
  6. Drys med revet ost.
  7. Sæt dem i ovnen, indtil osten er smeltet.
  8. Skær dem evt. over på midten, så de er nemmere at håndtere.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!