Disse gratinerede landgangsbrød er lynende hurtige og vanvittige nemme at lave. Du kan evt. komme Gorgonzola på, hvis du kan lide det, men husk, at det vil ændre næringsværdien.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 trekornsflute (a 150 g)
  • 2 spsk. tomatpasta
  • 200 kyllingetern (toppings)
  • 2 tsk. oregano
  • 2 tsk. basilikum
  • 100 g mager, revet ost
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes gratinerede landgangsbrød

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Del flutene i halve på langs.
  3. Smør et tyndt lag tomatpasta på hver.
  4. Fordel kyllingetern på flutene.
  5. Drys med krydderier.
  6. Drys med revet ost.
  7. Sæt dem i ovnen, indtil osten er smeltet.
  8. Skær dem evt. over på midten, så de er nemmere at håndtere.
  • Kategori: Tilbehør
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1387/330
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    844/201
    Protein: 14 g
    Fedt: 5 g
    Kulhydrat: 25 g

Andre opskrifter med tomatpasta

Svensk pølseret

Svensk pølseret

Hjertegryde med grov kartoffelmos

Hjertegryde med grov kartoffelmos

Kalveossobuco på grill med rød linsemos

Kalveossobuco på grill med rød linsemos

Filet royal af mørksej med timian-citrondrys og sauterede svampe

Filet royal af mørksej med timian-citrondrys og sauterede svampe

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Gratinerede landgangsbrød
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)