Lynende hurtigt og hylende nemt at lave. Der kan evt. kommes Gorgonzola på, hvis man kan lide det, men husk, at det vil ændre næringsværdien.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1387/330 - Energifordeling:
Protein: 28 %
Fedt: 22 % - Kulhydrat: 50 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 844/201
Protein: 14 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 25 g
Ingredienser:
- 2 trekornsflute (a 150 g)
- 2 spsk. tomatpasta
- 200 kyllingetern (toppings)
- 2 tsk. oregano
- 2 tsk. basilikum
- 100 g mager, revet ost
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes gratinerede landgangsbrød:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Del flutene i halve på langs.
- Smør et tyndt lag tomatpasta på hver.
- Fordel kyllingetern på flutene.
- Drys med krydderier.
- Drys med revet ost.
- Sæt dem i ovnen, indtil osten er smeltet.
- Skær dem evt. over på midten, så de er nemmere at håndtere.
Dommen: