Dampet rødspætte med pikant fyld samt bønnesalat er en lækker cremet fisk, og der bliver en fin, kraftig sauce. Anden fisk kan også anvendes. Serveres med en lækker, sund bønnesalat.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g rødspættefileter u/skind
- 100 g hvidløgsost, light
- 2 dl hvidvin
- 1 rød peberfrugt
- 100 g butter beans (konserves)
- 4 tsk. olie
- 3 tomater
- 225 g champignoner
- 2 spsk. dijonsennep
- Saft af 1 citron
- 1 dl salatblade
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes dampet rødspætte med pikant fyld samt bønnesalat
- Tænd ovnen på 200° C.
- Fordel hvidløgsost på rødspættefileterne, rul dem sammen, og læg dem i et fad.
- Skær peberfrugter i strimler, og læg dem oven på fiskerullerne, og krydr med salt og peber.
- Hæld hvidvin ved, og damp fiskerullerne i 12-15 minutter.
- Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af i en sigte eller et dørslag.
- Rør en marinade af olie, sennep og citronsaft i en salatskål, og krydr med salt og peber.
- Vend bønnerne i marinaden, og lad dem trække lidt.
- Skyl tomaterne, og skær dem i både.
- Skyl champignonerne, og skær dem i skiver.
- Skyl salaten, og skær den i strimler.
- Vend champignoner, tomater og salat i marinaden.
- Servér bønnesalaten til dampet rødspætte.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1473/351 - Energifordeling:
Protein: 42 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 29 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 377/90
Protein: 9 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 5 g
Informationer
Opskriftens navn
Dampet rødspætte med pikant fyld samt bønnesalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on