En lækker tærte er altid god at servere, når der skal hygges, eller hvis der kommer gæster. Den kan serveres med flødeskum, meeeen …

  • Kategori: Bagværk
  • Antal: 10 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 
    1140/271
  • Energifordeling:
    Protein: 9 %
    Fedt: 27 %
    Kulhydrat:
     64 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     799/190
    Protein: 4 g
    Fedt:
     6 g
    Kulhydrat: 31 g

Ingredienser:

  • 250 g hvedemel
  • 120 g Becel flydende, let margarine
  • 3 spsk. vand
  • 500 g græskarkød
  • 1½ spsk. majsstivelse
  • 200 g sukker
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1/4 tsk. stødt ingefær
  • 1/4 tsk. stødt nellike
  • 2 æg
  • 1½ dl fromage frais

Sådan tilberedes græskartærte:

  1. Findel græskarkødet i foodprocessoren.
  2. Rør kødet med majsstivelse, sukker, krydderier og æg.
  3. Tænd oven på 175° C.
  4. Rør en dej af mel, margarine (gem en skefuld til formen) og vand.
  5. Rul dejen ud i ca. ½ cm tykkelse, og beklæd en tærteform, penslet med margarine, med dej.
  6. Kom fyldet i.
  7. Bag tærten i ca. 40 minutter.
  8. Servér med fromage frais.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!