En fiskefrikadellesandwich er en anderledes slags sandwich, men så sandelig også en lidt anderledes måde at få fisk på. Køb de gode fiskefrikadeller. Man kan selvfølgelig lave fiskefrikadellerne selv. Eller komme almindelige frikadeller eller evt. en bøf i.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 340 g fiskefrikadeller
  • 1 ciabattabrød
  • 200 g ærter
  • 2 spsk. kapers
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • ½ icebergsalat
  • 3 dl græsk yoghurt
  • Rørsukker
  • Salt

Sådan tilberedes fiskefrikadellesandwich

  1. Tænd ovnen på 180° C.
  2. Hak kapers og rødløg.
  3. Bland det i den græske yoghurt sammen med presset hvidløg, og smag til med rørsukker og salt.
  4. Varm fiskefrikadellerne og brødet i ovnen i 6-8 minutter.
  5. Skyl salaten, og skær den i strimler.
  6. Skær brødet i fire lige store stykker, og flæk dem.
  7. Skær fiskefrikadellerne i skiver.
  8. Fordel salat, ærter, fiskefrikadeller og dressing i de fire sandwich.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1685/401
  • Energifordeling:
    Protein: 25 %
    Fedt: 15 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    437/104
    Protein: 6 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 15 g

Andre opskrifter på sandwich

Clubsandwich

Clubsandwich

Sandwich med roastbeef og hvidløgsdressing

Sandwich med roastbeef og hvidløgsdressing

Bøfsandwich

Bøfsandwich

Minisandwich med rejer og ærter

Minisandwich med rejer og ærter

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Fiskefrikadellesandwich
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)