Disse fiskepostejer er lavet fra bunden. Du kan selvfølgelig godt købe en færdig fars, hvis det skal gå stærkt, men det vil altså give et helt anderledes resultat.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 dl minimælk
- 1 æg
- 400 g kullerfilet
- 4 spsk. hvedemel
- 1 stor gulerod
- 1 lille løg
- 1 tsk. karry
- 1½ spsk. revet parmesanost
- 4 tsk. Becel let, flydende margarine
- 3½ dl ymer eller A38
- 1 spsk. fintrevet peberrod
- 1 spsk. mild, sød sennep
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes fiskepostejer med frisk dressing
- Riv 1 spsk. peberrod fint.
- Rør A38 og peberrod sammen.
- Tilsæt sennep og lidt salt og peber.
- Sæt dressing i køleskabet i mindst ½ time.
- Skræl/skrub kartoflerne, skær dem evt. i mindre stykker.
- Kog kartoflerne i letsaltet vand.
- Skræl guleroden, og riv den fint.
- Pil løget, og riv det fint.
- Riv osten.
- Tænd ovnen på 175° C.
- Hak fisken groft.
- Bland mælk, mel, gulerod, løg, 1½ tsk. salt, karry og lidt peber sammen.
- Rør det hele sammen med fisken med elpisker i ca. 2 minutter ved højeste hastighed.
- Pensl 4 ovnfaste portionsskåle med margarinen, og fordel fiskefarsen i dem.
- Drys med parmesanost, og bag fiskepostejerne i ca. ½ time.
- Kog rosenkålen i 5-10 minutter. Hæld vandet fra.
- Smag dressingen til med salt, peber og sennep.
- Servér fiskepostejerne med dressingen, kogte kartofler og rosenkål.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1784/425 - Energifordeling:
Protein: 34 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 53 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 308/74
Protein: 6 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Fiskepostejer med frisk dressing
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on