Curry er en dejlig ret. Både fordi det smager godt, og også fordi det er hurtigt og nemt at tilberede. Her er en opskrift på curry med aubergine og karry. 

Personer

Minutter

Vi var faktisk lidt nervøse for, om der var mad nok, men der var rigeligt, for det ligger godt i maven.

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ aubergine
  • 4 kartofler
  • 200 g flåede tomater
  • 1 spsk. tomatpasta
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 ll. ds. kokosmælk (165 g)
  • Lidt citronsaft
  • Salt

Tilbehør

  • 2 miniflutes

Sådan tilberedes curry med aubergine og karry

  1. Pil, og skær løg og hvidløg i skiver.
  2. Skyl, og skær aubergine i tern.
  3. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
  4. Varm olien, og steg løg, hvidløg, aubergine og kartofler under omrøring i 2 minutter.
  5. Bland resten af ingredienserne i retten.
  6. Lad det hele småkoge under låg i 15-20 minutter, til kartoflerne er næsten møre, der må gerne være lidt bid i dem.
  7. Smag til med citronsaft og salt.
  8. Servér med miniflute.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1883/448
  • Energifordeling:
    Protein: 10 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    367/87
    Protein: 2 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med kokosmælk

Rødfisk og skaldyr i kokosmælk med æblevinaigrette

Rødfisk og skaldyr i kokosmælk med æblevinaigrette

Grøntsagsgryde med kokosmælk

Grøntsagsgryde med kokosmælk

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Eksotisk mørbradgryde

Eksotisk mørbradgryde

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Curry med aubergine og karry
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)