Frisk og lækkert tilbehør til stegte og grillede retter.Varier evt. med andre rodfrugter eller kål- og frugtsorter.
- Kategori: Tilbehør
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 422/101 - Energifordeling:
Protein: 9 %
Fedt: 16 %
Kulhydrat: 73 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 206/49
Protein: 1 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 9 g
Ingredienser:
- 400 g hvidkål
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 stort, rødt æble
- Lidt persille eller purløg
- Saft af 1 citron
- ½-1 dl Miracle Whip, light
- 2 spsk. fløde 9 %
- 1 tsk. dijonsennep
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes coleslaw:
- Snit løg og kål i fine strimler.
- Skær gulerødder og æble i fine stænger (tændstikker).
- Bland Miracle Whip, fløde og sennep, og smag til med citron, salt og peber og evt. mere sennep.
- Hak persille/klip purløg og vend i dressingen.
- Vend grøntsagerne i.
Velbekomme!
Dommen:
Hjemme ved mig er pulled pork og coleslaw-salat et kæmpe hit lige nu. Og din opskrift her er rigtig god. I stedet for æble har jeg nogle gange brugt blegselleri, hvilket også i den grad kan anbefales.
Mvh. Malene
Hej Malene
Helt sikkert et alternativ, der også er rigtigt lækkert.
Hilsen Beate