En lækker og hurtig ret med bid i. Anden pasta end skruer kan naturligvis også bruges. Evt. kan man blande rester af pasta sammen. I stedet for at bruge fersk kylling, kan man også bruge en rest stegt kød af den ene eller anden art, dog ikke fars.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2684/639 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 14 %
Kulhydrat: 63 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 503/120
Protein: 7 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 19 g
Ingredienser:
- 2 æbler
- ½ pastinak
- 2 fed hvidløg
- 1 rødløg
- 2 dl græsk yoghurt
- 2 porrer
- 1 rød peberfrugt
- ½ rød, frisk chilipeber
- 2 kyllingebrystfileter
- 1 spsk. olie
- 300 g pastaskruer
- 1 tsk. karry
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 miniflutes
Sådan tilberedes chilipasta med kylling og græsk dressing:
- Kog pastaen efter anvisning på posen.
- Skær kyllingekødet i store tern.
- Rens porrer og peberfrugt, og skær dem i mindre stykker.
- Hak chilien fint.
- Svits kødet i olien tilsat karry.
- Hæld de ordnede grøntsagerne i gryden med pasta de sidste minutter af pastaens kogetid.
- Skræl, og rens æbler og pastinak, og riv dem på et rivejern.
- Pres hvidløget i.
- Pil, og hak rødløget.
- Rør det sammen med græsk yoghurt.
- Hæld vandet fra pastaen, og vend kødet i.
- Smag til med salt og peber.
- Server med lune flutes.
Dommen:
Natascha: Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: Helt sikkert en ”gemmer”
Nicklas: Jeps, helt sikkert et hit
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: Helt sikkert en ”gemmer”
Samlet:
Helt sikkert en ”gemmer”