En lækker og hurtig ret med bid i. Anden pasta end skruer kan naturligvis også bruges. Evt. kan man blande rester af pasta sammen. I stedet for at bruge fersk kylling, kan man også bruge en rest stegt kød af den ene eller anden art, dog ikke fars.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2684/639
  • Energifordeling:
    Protein: 23 %
    Fedt:
     14 %
    Kulhydrat: 63 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 503/120
    Protein: 7 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 19 g

Ingredienser:

  • 2 æbler
  • ½ pastinak
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 porrer
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ rød, frisk chilipeber
  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1 spsk. olie
  • 300 g pastaskruer
  • 1 tsk. karry
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 miniflutes

Sådan tilberedes chilipasta med kylling og græsk dressing:

  1. Kog pastaen efter anvisning på posen.
  2. Skær kyllingekødet i store tern.
  3. Rens porrer og peberfrugt, og skær dem i mindre stykker.
  4. Hak chilien fint.
  5. Svits kødet i olien tilsat karry.
  6. Hæld de ordnede grøntsagerne i gryden med pasta de sidste minutter af pastaens kogetid.
  7. Skræl, og rens æbler og pastinak, og riv dem på et rivejern.
  8. Pres hvidløget i.
  9. Pil, og hak rødløget.
  10. Rør det sammen med græsk yoghurt.
  11. Hæld vandet fra pastaen, og vend kødet i.
  12. Smag til med salt og peber.
  13. Server med lune flutes.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Nicklas: 5 point ud af 5Jeps, helt sikkert et hit
Benny: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5

Helt sikkert en ”gemmer”